Oostenrijk

In januari 2006 zijn we naar Oostenrijk afgereisd om te gaan skiën. Deze keer niet alleen, Marij en Johan zijn mee geweest. Voor hen was het de eerste keer, lekker spannend dus.

We hadden een hotel geboekt in Fugen, maar uiteindelijk zijn we in hotel Post terecht komen door een overboeking. Gelukkig hebben we daar geen last van gehad, prima hotel.

Cees mocht met de gevorderden meteen naar boven, die kan het ondertussen na enige jaren van goed oefenen. De rest is beneden op het oefenveldje begonnen.

De 3e dag boven op een berg met alleen maar rode en zwarte pistes is wat te enthousiast, dan maar op eigen kracht verder. Fantastisch ski gebied, maar voor beginners is het beter om naar Hoghfugen te gaan, daar hebben ze ook blauwe pistes.

Heel de dag zwoegen is natuurlijk gezond, maar een mens moet ook ontspannen. Lekker in de zon op een terras boven op een berg doet wonderen. Ook de après ski mag niet ontbreken. Fantastische gelegenheden midden in het centrum van Fugen om je eens lekker te laten gaan.