Jamaica Dag 06 Ocho Rios

Als we ’s morgens wakker worden is het stralend mooi weer. Snel ontbijten en naar het strand dus. Meteen van profiteren, we hebben ondertussen wel door dat het hier misschien niet hele dagen regent, maar de zon schijnt ook geen hele dagen. Met een beetje lezen, zwemmen en zonnen komen we de ochtend goed door.

regenboogFoto’s overdag

Op het terras van het hotel eten we een hapje en dan gaan we weer snel terug. Dat snel had niet gehoeven, de zon is achter de wolken verdwenen en niet lang daarna begint het te regenen. Het blijft heel de middag regenen, dus verhuizen we met de boeken naar het overdekte terras. De temperatuur blijft wel goed, dus daar houden we het nog wel een tijdje vol.

Dat met die zon schiet niet echt op zo. Wat het morgen weer wordt is maar afwachten en daarom kiezen we er voor om morgen de excursie te gaan doen die we op het oog hadden, maar nog niet geboekt.

Cees en Johan regelen met Jenny dat we meekunnen, het wordt de excursie ’Nine Miles & Dunn’s River’. De excursie is maar voor 3/4 dag en als het goed is zijn we dan aan het einde van de middag terug en kunnen eventueel nog even naar het strand.

Aan het einde van de middag wordt het weer droog en de combinatie van zon en bewolking levert mooie regenbogen op. We drinken wat en zo wordt het vanzelf tijd om te gaan eten.

We gaan naar het dorp, maar weten nog niet naar welk restaurant. Het wordt uiteindelijk het Hardrockcafé. Boven, buiten op het terras is het gezellig druk, maar binnen is niets te beleven.

Na het eten gaan we weer terug naar het hotel om daar nog een afzakkertje te pakken. Geen drukke dag vandaag, maar wel heel ontspannen bezig geweest.