Oostenrijk

kaart

Skiën in Ischgl

Onze Cees mag alleen op pad, jawel hij gaat zonder Annie de wijde wereld in. Maar niet alleen hoor, nee nee er is begeleiding van niemand minder dan zwager Rick. Het plan was om met zijn drieën af te reizen naar Ischl en daar met nog wat kameraden van Rick een hoop plezier te beleven.

Helaas de Roger, de neef van Rick heeft een vervelende oogoperatie achter de rug en die is nog niet voldoende hersteld om mee te kunnen. Jammer, want dan was de sfeer nog beter geweest, en beter kan eigenlijk niet, dus weet je wel hoe ik het gehad heb.

Ik ga het kort houden. Eigenlijk is het een heel saai verhaal, iedere dag volle bak zon, prachtige bijna verlaten hellingen en een fantastische groep. De eerste dag zijn we nog met negenen, maar ’s avonds gaan Stan en Michiel weer huiswaarts. Zij hebben al een week achter de rug. Overgebleven zijn dan Leon, Peter, Adriaan, Jeroen en nog een Jeroen en Rick en ik dus.

Overdag dus volop skiën, en wees gerust geregeld een terras, goed eten en drinken, en skiën maar. Tegen een uur of 4 naar beneden, efkes door de douche springen en dan de après ski. Ja, het valt inderdaad niet mee. Dus met zijn allen flink aan het bier tot een uur of 9 of zo en dan eten. Lekkere Oostenrijkse kost en om het af te leren nog een afzakkertje.

Je zult het misschien niet geloven maar ik lag iedere avond mooi op tijd in mijn koffertje. Echt, en ik heb het ontaard naar mijn zin gehad, maar ja wat wil als er 7 godenzonen op pad zijn.