Thailand Inleiding

Lex en Nah

Onze eerste reis van dit jaar is al een hele tijd geleden gepland. Wij zijn namelijk uitgenodigd door onze vrienden Lex en Nah om een weekje bij het te komen logeren in hun huis in Bang Saphan in Thailand. Zij zijn daar in januari en vinden het leuk als wij dan ook langs komen. Dat laten wij ons natuurlijk geen 2 keer zeggen, dus de plannen werden gesmeed.

De vaste lezers van onze website zullen nu wel denken, dat klinkt me eigenlijk toch wel heel bekend in de oren en dat klopt. In 2007 zijn we ook al in Thailand geweest, toen hebben we een week met heel de vriendelijkclub bij Lex en Nah doorgebracht om oud en nieuw te vieren. Voor wie dat gemist heeft, of nog eens wil bekijken, zie Thailand 2007.

Een rondreis langs de highlights van Thailand hebben we dus al gedaan en 1 keer is genoeg. Sommige dingen zijn wel leuk om nog een keer te zien, maar nu gaan we het heel anders aanpakken. We gaan wel met dezelfde organisatie Thailandonline, maar we gaan een ontspannen vakantie doen, veel luieren, snorkelen, lekker eten en een beetje drinken. Aansluitend gaan we dan een weekje naar Lex en Nah. Daarna zit er niets anders op dan het vliegtuig naar huis te nemen.

Als je nu denkt dat we niets te schrijven hebben in dit reisverslag omdat we het rustig aan doen, dan heb je het mis. Wat voor ons een luiervakantie is, is voor anderen een heel actieve ervaring, wij zijn nu eenmaal niet gewend om helemaal niets te doen. Dus ga er maar eens voor zitten en laat je verrassen.

Kaart van Thailand

Overzicht reisverslag Thailand (uiteraard kun je ook bladeren)

 1. Dag 01 en 02 Gilze - Bangkok
 2. Dag 03 Bangkok
 3. Dag 04 Bangkok - Phuket
 4. Dag 05 Phucket - Koh Raya
 5. Dag 06 Koh Raya
 6. Dag 07 Koh Raya
 7. Dag 08 Koh Raya - Phuket
 8. Dag 09 Phuket - Koh Lanta
 9. Dag 10 Koh Lanta
 10. Dag 11 Koh Lanta - Koh Ngai
 11. Dag 12 Koh Ngai
 12. Dag 13 Koh Ngai
 13. Dag 14 Koh Ngai - Bang Saphan
 14. Dag 15 Bang Saphan
 15. Dag 16 Bang Saphan
 16. Dag 17 Bang Saphan
 17. Dag 18 Bang Saphan
 18. Dag 19 Bang Saphan
 19. Dag 20 en 21 Bang Saphan - Gilze

               © Annie’s Webdesign pijltje volgende pagina Volgende