Duitsland Dag 05 Medebach - Gilze

huisje

De dagen zijn voorbij gevlogen en het is al weer tijd om naar huis te gaan. Nog een laatste keer ontbijten en effe snel alles opruimen. Echt schoonmaken gaan we niet doen, wij hebben niets vuil gemaakt.

Voor we naar huis gaan, doen we nog 1 poging om de cache bij de Andreaskapel te vinden. We hebben gisteren de foto’s gekeken die anderen gemaakt en op de website gezet hebben. We moeten zoeken tussen de zwarte steentjes. Niet dus, niets te vinden, we geven het op. (Thuis nog eens gezocht op de website en nu staat er bij dat hij tijdelijk verwijderd is i.v.m. een verbouwing van de kapel). Er was overigens wel een hint, maar dat zou dus in dit geval ook niet geholpen hebben: Du bist der Eckstein, auf den ich meine Kirche bauen will! Beuget die Knie!

Naar huis dus, niets bijzonders, gewoon een paar uur rijden. Hoe dichter we bij Nederland komen hoe warmer het wordt, nu schijnt de zon zelfs. Nog een korte stop en eten bij van de Valk in Eindhoven op het terras. Daar is het nu wel weer voor. In de loop van de middag zijn we thuis. Cees heeft dat afgelopen dagen een filmtrailer gemaakt van onze belevenissen. Die kun je bekijken op onze facebook pagina. Het zit er weer op, tot de volgende keer.