Frankrijk Inleiding

zonnetje

We hebben een week vakantie gepland in Frankrijk, in Les Brocs om precies te zijn. Juist ja, het huis van Jan en Adriënne in de buurt van Tulle in het zuiden van Frankrijk. We gaan daar weer met vrienden naar toe, maar Adriënne vertrekt al een week eerder. Zij heeft gevraagd of ik dan mee ga en ik heb ja gezegd.

Een paar bezigheden die in mijn agenda staan zijn nog te verzetten of te annuleren, dus de plannen worden gemaakt. Ik ga vrijdagavond al naar Jan en Adriënne in Turnhout, want we vertrekken heel vroeg en dat scheelt mij al gauw een uur. Cees brengt mij weg en is dan een hele week alleen thuis, hij heeft ook vakantie, maar moet wel naar de revalidatie.

Deze vakantie bestaat dus uit 2 delen. De eerste week ben ik alleen met Adriënne. We gaan in deze eerste week wat klusjes doen, gewoon wat van die dingen die gedaan moeten worden, we zien wel wat dat wordt. De kans is groot dat we heel het huis schoon gaan maken, noodzakelijk kwaad. Wat we zeker ook gaan doen is genieten van de vakantie, het wordt mooi weer hebben we gehoord en we hebben een zwembad. Dit wordt dus weer een heel nieuwe ervaring, alleen op vakantie, een deel dan toch, samen met een vriendin.

Het tweede deel bestaat de groep uit 9 man. Dan wordt er door de mannen in de tuin gewerkt. Tuin, zeg maar het bos. Lex en Pro werken voornamelijk aan het opnieuw opbouwen van een muur. Lex knipt voor de variatie ook de buksussen. Michel is vooral van het bijknippen van bomen en struiken. Samen met Jan rooit hij ook bomen, alsof het dagelijks werk is. Jan doet verder van alles wat, maar net hoe het uit komt. Cees tenslotte zie je steeds met een bosmaaier lopen, hij trimt overal waar onkruid staat, groot en klein.

Overzicht reisverslag Frankrijk (uiteraard kun je ook bladeren)

kaart Frankrijk

 1. Dag 01 Turnhout - Tulle
 2. Dag 02 Tulle
 3. Dag 03 Tulle
 4. Dag 04 Tulle
 5. Dag 05 Tulle
 6. Dag 06 Tulle
 7. Dag 07 Tulle
 8. Dag 08 Tulle
 9. Dag 09 Tulle
 10. Dag 10 Tulle
 11. Dag 11 Tulle
 12. Dag 12 Tulle
 13. Dag 13 Tulle
 14. Dag 14 Tulle
 15. Dag 15 Tulle - Gilze

               © Annie’s Webdesignpijltje volgende pagina Volgende