Oostenrijk Inleiding

vlag Oostenrijk

Het is al weer een paar jaar geleden dat we in de zomer in Oostenrijk waren. Daar gaan we nu dus naar toe, naar Fieberbrunn in Tirol om precies te zijn. We hebben een all inclusive hotel geboekt voor een week en het plan is om daar in de bergen te gaan wandelen.

De wandelingen plannen we ter plaatse in, als we een wandelkaart gescoord hebben, er moeten heel erg veel mogelijkheden zijn. Wandelingen omhoog, omlaag, in het dal en boven op de bergalmen. Hoe dan ook, het zal heel leuk worden.

zon-regen

De grote vraag is of het weer mee wil werken aan dit plan. Het is bij ons al een paar weken erg vochtig, maar dat geldt ook voor de rest van Europa en de vooruitzichten zijn niet denderend. Het ligt er wel een beetje aan waar je kijkt, weeronline is een stuk optimistischer dan buienradar, maar ik vind het bizar dat er dagelijks een verschil van 5 graden zit in de voorspellingen. Ze lijken het redelijk eens over de nattigheid en zo, maar het maakt wel een groot verschil of het 12 graden wordt of 17.

Omdat de voorspellingen zo vaag zijn, pakken we de halve klerenkast in, dan hebben we in elk geval iets om aan te trekken als het nodig is. We rijden met onze eigen auto, dus een extra tas maakt niets uit. Wandelschoenen mee en gaan dus.

kaart Oostenrijk

Overzicht reisverslag Oostenrijk (uiteraard kun je ook bladeren)

  1. Dag 01 Gilze - Nürtingen
  2. Dag 02 Nürtingen - Fieberbrunn
  3. Dag 03 Fieberbrunn
  4. Dag 04 Fieberbrunn
  5. Dag 05 Fieberbrunn
  6. Dag 06 Fieberbrunn
  7. Dag 07 Fieberbrunn
  8. Dag 08 Fieberbrunn
  9. Dag 09 Fieberbrunn - Gilze

               © Annie’s Webdesign pijltje volgende pagina Volgende