Frankrijk Dag 15 Tulle - Gilze

De laatste dag. De bedden worden afgehaald, de koffers naar beneden gebracht. Om een uur of 7 vertrekken Lex en Nah, zij nemen Michel mee. Die is op de heenweg met ons mee gereden, maar nu we met 2 auto’s tegelijk terug rijden, is deze verdeling handiger.

Wij maken nog een laatste ronde door het huis, koelkasten worden leeg gemaakt, we wassen nog een keer af en sluiten vervolgens het huis af. Al met al zijn we er zo mee klaar. Om kwart voor 8 wordt de motor van de BMW gestart. Nog even een paar stopjes om het laatste afval kwijt te raken en dan gaan we echt aan de rit beginnen.

pauze onderwegFoto’s Onderweg

Het is wel wat drukker op de weg dan op de heenweg, maar echt druk is het ook niet. Het is zondag vandaag en je kunt wel zien dat de Fransen weer de weg op gaan. De versoepelingen i.v.m. Corona zijn duidelijk zichtbaar.

Jan denkt een file te zien op de navigatie op onze route, dus die rijdt over de periferique in Parijs. Achteraf niet de beste keuze, want het is toch geregeld aanschuiven. Het valt ook wel mee hoor, een minuut of 15 verloren alles bij elkaar. In Antwerpen hebben we ook nog zo’n oponthoud, daar wordt aan de weg gewerkt.

Tegen 6 uur zijn we in Turnhout en na het overstapelen van de koffers rijden wij meteen door naar huis. Al met al weer en geweldig leuke vakantie gehad.