Frankrijk Dag 10 Tulle

Het mooie weer is wel voorbij, de temperaturen de komende dagen liggen rond de 20 graden, om te werken is dat natuurlijk prima, maar lekker buiten zitten moet ook kunnen, tussen de buien door. ’s Morgens regent het nog geregeld, maar de mannen gaan gewoon beginnen.

Jan begint in het bos, daar zijn bomen omgewaaid, een beeld dat we overal om ons heen zien. Het is hier deze winter echt slecht weer geweest. De bomen die over het pad liggen, worden opgeruimd, de rest mag blijven liggen,

Helaas hebben we weer niets op de camera’s op een klein clubje wandelaars na, die verdacht veel op ons lijken. Wij amuseren ons binnen tot de lunch. Die gebruiken we buiten, want de zon is gaan schijnen en dan is het lekker in de tent.

Omdat de zon schijnt en het windstil is, kunnen we toch een uurtje gaan zwemmen. Nou zwemmen, het is meer rond dobberen op de luchtbedden. Als de zon verdwijnt, houden we het voor gezien.

De mannen stoppen op tijd, want het voetbal begint vandaag al om 6 uur. Cees heeft boodschappen gedaan en maaltijdsoep gemaakt, zodat hij ook mee kan kijken. Tussen de 2 wedstrijden door maken de mannen even tijd om te komen eten en dan zijn ze weer naar boven.