Frankrijk Dag 08 Tulle

ontbijtVandaag komen Lex, Nah, Ad en Frans aan. Dat zal eind van de middag worden, maar tot die tijd genieten we nog van de rust. Daarna zal het wel een heel stukje lawaaieriger worden. Geen probleem natuurlijk, het is gewoon gezellig met z’n allen.

We ontbijten lekker buiten achter op het kleine terrasje in de zon. Die is al lekker fel en dan is het hier heerlijk zitten. Van hier uit heb je ook perfect zicht op de waterval.


Genetkat

Adriënne werkt de laatste was af en na het ontbijt gaan we naar de camera’s. Op het pad zien we de staart van een genetkat uit beeld verdwijnen. Even later laat hij even zijn snuit zien en daarna zien we hem nog in de verte weglopen. Verder hebben we niets.

De camera op de akker gaan we achter op het veld hangen, op ons terrein. Daar heeft Cees op verschillende plaatsen uitwerpselen gevonden. Hij heeft geprobeerd uit te zoeken van welk dier dat zou kunnen zijn, maar hij komt uit bij een zwarte beer. Dat klinkt wel een beetje onwaarschijnlijk. Wij hangen daar dus een camera neer voor het geval dat het toch zo is. Mocht het iets anders zijn, dan vinden we dat ook goed.

zwembadDaarna gaan we zwemmen en tegelijkertijd de rand van het zwembad schoonmaken. Dat is zwaar werk en het vuil gaat er niet helemaal af. Morgen proberen we er nog wat aan te doen. Michel zwemt ook mee, Cees is druk met het voorgerecht voor vanavond en Jan is alleen aan het werk.

sushiOm half 5 arriveren onze nieuwe gasten, ze hebben heel de weg geen oponthoud gehad, zelfs niet in Parijs. Ze zijn om 7 uur vertrokken vanmorgen.

Ze brengen de koffers naar de kamers en dan is het borreltijd boven op het terras. Nah gaat in de keuken al snel beginnen met het opruimen van de etenswaren die ze mee gebracht hebben. Vanaf vandaag zorgen Lex en Nah voor de inwendige mensen en heeft Cees ook vakantie.

We eten buiten. Eerst het voorgerecht van Cees, sushi. Hij heeft boven een hele grote schaal gevonden om zijn creatie op te maken. We kunnen hier dus gemakkelijk allemaal van eten. Geheel eigen stijl en een groot succes. Daarna volgen de spaghetti, papjes en koffie met chocolade.